Loading Laddar...
 

Boka kurs

XAM kurs

2020-06-16 (tisdag)
kl. 08:00 - 17:00

Am-teorikurs! 

För att övningsköra måste eleven vara minst 14 år och 9 månader. Men teorikursen kan man gå innan, För teoriprovet måste du vara minst 15 år och genomgått alla utbildningsmoment.

Kursen innehåller: 8 timmars teoretisk utbildning och 4 timmars praktisk utbildning.
I priset ingår även allt teorimaterial du kommer att behöva samt syntest som du behöver göra för körkortstillståndsansökan.

Obs! Just nu under Coronapandemin har Trafikverket dragit ner på sin verksamhet och färre teoritider finns tillgängliga. Ta kontakt med oss för boka syntest så fort som möjligt så att vi kan göra upp en plan och ni kan boka teoriprovet så fort som möjligt. 

Teorikursen:
Genomförs under 1 dag, i Hunnebostrands Kulturhus Hav och Land kl 8-17,00. En timmes lunch kl 11,30-12,30. De flesta går till pizzeria Delfinen eller gatuköket på Gulf och äter. Fika finns under dagen.

Körlektioner:
Den praktiska utbildningen genomförs efter genomgången teorikurs och innefattar 2 körpass, en som äger rum på manöverbana (i grupp om 4 elever)  i 90 min på p-plats vid Idrottshallen i Hunnebostrand och en lektion som är 150 min, och den kör vi i trafik. Då utgår vi ifrån Flugsvampsvägen 3 i Hunnebostrand.

När båda delarna i utbildningen är bokade/genomförda så kan du boka tid för teoriprov hos trafikverket, dumåste vara minst 15 år på provdagen. Provavgifter samt kostnader till Transportstyrelsen ingår inte i kurspriset utan betalas direkt till dem.
Vi kan självklart hjälpa till med bokningen. 

För att ta AM körkort behöver du ett giltigt körkortstillstånd. Det ansöker du om via länken nedan. Om du har någon funktionsnedsättning krävs det ett särskilt läkarintyg på att diagnosen inte är ett hinder i trafiken. 
https://etjanst.transportstyrelsen.se/extweb/kktillstgrI

OBS! Glöm inte ta med dig giltig ID-handling!

Välkommen till oss!

Notering

Artiklar

1 st AM-Utb 5000 SEK
1 st Elevcentralen Moped 0 SEK
1 st AM-körlektion förskott 0 SEK
1 st AM manöver förskott 0 SEK
1 st Syntest 0 SEK

PRIS: 5000 SEK
ANTAL:
Boka